(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
Jemné koblihy paní mámy
Potřebné ingredience
30g droždí, 500g polohrubé mouky, 50g cukru moučka, 40g másla rozpuštěného, 4 žloutka, 3 PL rumu, 250ml mléka, olej na smažení
Postup přípravy
Do domácí pekárny dáme nejdříve tekuté suroviny, na to mouku a cukr , nakonec kvásek předem vzejitý doprostřed mouky./důlek /.Zapneme na zadělavání těsta. Postup obrázkový.
Odebrané těsto z pekárny...
Plníme libovolnou náplní....
Necháme vykynout a smažíme ....
Vysmažené koblihy položíme na papírový ubrousek - na vysáti tuku....
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
myvalek
(upraveno)
22. 1. 2010, 20:33
Dorý večer! Chtěla jsem se vás zeptat,jeslti těsto musím nechat vykynout než budu vykrajovat nebo až potom jak to máte v receptu?Těsto budu míchat ručně.Děkuji Míša
Hanka1958
(upraveno)
23. 1. 2010, 11:33
@myvalek
Dobrý den, při ručním zadělávání nechejte vykynout i před vykrajováním.Za mne to dělá pekárna.
Ilonáček
(upraveno)
3. 11. 2009, 17:19